• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Новини

Различните видове чанти за кафе ви дават различен избор
Време за освобождаване: 2022-08-10 11:19:40  Хитове: 16

different видове чанти за кафе ви дават различни възможности за избор


nowadays, хората' жизнените стандарти се подобряват постоянно, а работата им става по -натоварена и по -натоварена . През последните години кафето се превърна в любима напитка за млади хора. Пият чаша кафе, когато са сънливи на работа и чаша кафе, когато останат късно през нощта. Кафето се превърна в една от основните незаменими напитки в ежедневието.

with нарастващата популярност на напитките за кафе, търсенето на кафе се увеличава и броят на производителите на кафе също се увеличава. Следователно опаковката на кафе е много важна. Тъй като кафените зърна естествено ще произвеждат въглероден диоксид след печене, директното поставяне в торбички може лесно да доведе до увреждане на опаковката и дългото излагане на въздух ще доведе до загуба на аромат и ще доведе до окисляване на масло и ароматни компоненти в кафето, което води до разграждане на качеството. Така че опаковният материал на кафените зърна е по -важен.-\\ не, ние ще ви представим нашата торбичка за кафе.

1. Според материала на чантата имаме чанта за кафе Kraft, алуминиево фолио за кафе и пластмасова торбичка за кафе.

kraft Хартия за кафе



aluminum Foil Coffe Bag


(1) Крафт хартиени торбички за кафе

 pure естествена кафява крафт хартия ще създаде на хората здравословно и носталгично впечатление; Опаковането на хартия Kraft има влага
proof и издръжливи характеристики, за да се предотврати влагата и деформацията. Може по -добре да защити храната.
-kraft хартиени торбички обикновено имат алуминиево фолио вътре.
, защото това може да бъде по -добре влага
proof, а най -вътрешният слой е PE материал, стабилен и не toxic.--
(2 ) Алуминиево фолио за кафе

1. Алуминиевата торбичка с фолио има добри резултати от уплътняване. Той може да защити оригиналния аромат на добре кафето. Той не губи аромата, но и свързания аромат. В същото време той също предпазва кафето от влажност.

2. Алуминиевата торбичка за фолио избягва слънцето и защитава по -добре кафе продуктите.

3. Алуминиевите торбички с фолио са без мирис и не
toxic. След като кафето е опаковано, те няма да произвеждат миризма и токсините. Те са безопасни продукти.
-4. Алуминиевите торбички с фолио имат плавен външен вид и добър ефект на печат. След чанти за кафе и алуминиеви фолио отпечатайте цветни шарки, кафе и други продукти ще покажат повече клас.

5. Алуминиевите торбички с фолио имат силна пластичност. Различните видове торбички за кафе могат да бъдат персонализирани според клиентите

39; Изисквания, като три торбички с алуминиеви фолио с пели с&sided, плоски торбички с алуминиево фолио с кафе, самостоятелно кафе алуминиеви торбички с фолио, средни#sealed органни кафени торбички с алуминий и така нататък. торбичките с фолио имат защитен ефект върху кафените продукти. Независимо дали се продава в контейнери или по време на транспортиране, те по -добре предпазват кафето от външно влияние и по -добре защитават кафето и други свързани продукти.---2. Според видовете торби, те могат да бъдат разделени на изправени торбички за кафе, странични торбички за кафе, торбичка за кафе с плоско дъно, три торбички за кафе-seded
)
stand
up торбичка за кафе
click тук, за да научите повече.
-our стоя и лесен транспорт. В същото време опаковният материал има анти
static, анти
ultraviolet, кислород и влага бариера, лесен за уплътняване и други високиperformance.stand up торбичката за кафе е леко и твърдо. Може да се произвежда в големи количества на ниска цена.stand up чантата с цип за кафе е многоfunctional и лесен за оцветяване. В същото време, самостоятелната торбичка за опаковане има висока устойчивост на топлина, устойчивост на налягане и Dro112; Съпротивление, дори ако тя пада от високо място небрежно, това няма да доведе до избухване и изтичане на чантата, което значително подобрява безопасността на продукта.-

(2) странични торбички с кафе-click тук, за да научите повече.--side gusset чанти за кафе набира популярност за много приложения в широк спектър от индустрии. Техният траен материал помага за удължаване на срока на годност, като се гарантира, че продуктът остава безопасно запечатан и защитен. Добавянето на еднопосочен дегустационен клапан, странични торбички, които са идеални за опаковане на кафе. Защото печени кафени зърна произвеждат много въглероден диоксид. Функцията на въздушния клапан върху торбата за кафе е да изхвърля газа, генериран от кафените зърна от торбата, като по този начин се гарантира качеството на кафените зърна и елиминира риска от спукване на кафенета. В допълнение, изпускателният клапан може също да блокира външния кислород в торбата и да накара кафените зърна да окисляват влошаването! Те също така се предлагат в блокско дъно или квадратична конструкция, която предлага допълнителна издръжливост и способни да опаковат по -тежки продукти. Нашите странични торбички за кафе са идеалният вариант за тези, които искат да направят изявление за своя продукт.



--(&#
3) Плоско дъно торбичка

-
flat
bottomed чанти за кафе (кутии) се превърнаха в популярен избор за опаковане на кафе, тъй като плоските
bottomed чанти съчетават най -добрите предимства на страничните торбички и чанти. Дъното на торбичките е квадратна запечатана конструкция, която осигурява допълнителна издръжливост и може да опакова по -тежки продукти.

we не само произвежда персонализирани отпечатани торбички за кафе, но и осигурява различни размери и цветове на торбички с запаси. Ако се интересувате от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас за каталог.




предишен: Предимствата на Kra...

Следващия: Метод за извличан...