• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Новини

Рециклирането на торбички за рециклиране на PP е осъществимо
Време за освобождаване: 2022-08-10 13:36:47  Хитове: 15

Recycling of PP Recyclable Packaging Pouches is Feasible


Recycling of PP Recyclable Packaging Pouches is Feasible.Llig, Battenfeld-Cincinnati, and Green Dot Германия съвместно разработи и произвежда чаши и тави, изработени от рециклирана пластмаса в съвместен проект.
at изложението за 2019 K в Германия, тези три компании представиха нови приноси за устойчиво развитие и защита на ресурсите и демонстрираха осъществими начини За постигане на по -високи нива на рециклиране.
Суровините, използвани за производството на листа, се предоставят от немската компания Green Point и немската компания за събиране на отпадъци с двойни системи.
in за рециклиране на тези материали, рециклиране на PP Рециклируеми торбички за опаковане is осъществими отпадъци първо трябва да преминат през няколко сложни процеса на сортиране (NIR в близост до инфрачервена спектроскопия разделяне, плаващ-sink Разделяне и разделяне на хидроциклона).
частта за домашни любимци е подготвена чрез конвенционално почистване и PP частта се приготвя от O Ptimized Technologing и измиване и процес на регулиране на PRIMUS PRIMUS PPP. Nthe листовете, използвани за изработка на PP чаши или домашни тави, се произвеждат на ултра
modern три листа за производство на листа в листа в лабораторията за листови технологии Battenfeldcincinnati. Производствената линия е оборудвана с 75 T6.1 висок-speed екструдер, подходящ за обработка на лист PP и 12040 звезден екструдер, подходящ за обработка на листа за домашни любимци. Compact PP екструдер осигурява ниска консумация на енергия и висока скорост на изхода, докато PET екструдерът има специална комбинация от процеси, един винт, оборудван с централна планетарна ролка, за да направи листата да се разтопи подложено на високо ниво на дезинфекция и пречистване. И двата екструдера са проектирани за пластификация и равномерно формоване на топене на листа.
-these идеални термоформени листове се произвеждат от мулти-contact ролки, които също са част от оборудването.---due към големия номер на пролуките на ролките в частта за калибриране, може да се получи напрежениеfree лист с висока плоскост и висока прозрачност и прозрачността на този лист зависи от прозрачността на суровината.
"a две"roller група е отговорна. за precalibration. В този случай той е проектиран да бъде ъгъл от 45 ° за настаняване на листове за PP и PET.
finally, ILLIG проведе различни тестове в техническата си лаборатория, за да произвежда чаши и тави от екструдирани листове. Произведените крайни продукти са доказани, че имат същите атрибути като суровините със съпоставими решения за опаковане.
-on rdm73k производствена линия за термоформоване. and an rd74d pallet mold is used to process the recycled singlelayer pet sheet.
-In this test, illig tested three singlelayer sheets and one composite sheet made of recycled pet, each of which achieved excellent results in the Тест за осигуряване на хранителни продукти.
-groundbreaking-
it може да се види от горното, че е основно възможно да се отделят 100% рециклирани материали от системата за събиране на отпадъци от домакинствата и да ги преработите в опаковъчни продукти с необходимите атрибути . Следващият етап ще бъде тестване на качеството на актуализираната хранаgrade опаковане и оптимизиране на процеса.
dr. Markus Hellftewes, главен изпълнителен директор на Green Dot Германия, каза:
-Сътрудничеството с Batfield-cincinnati и Illig е новаторско усилие по няколко начина. Този проект предоставя първа опция за рециклиране на-class за палети за домашни любимци и тази малка част от него не е била възможна преди. Да. Вече можем да демонстрираме как рециклирането на
pp рециклируеми торбички за опаковане-is осъществими отпадъци в жълтата торбичка отново се трансформира в хранителни пластмасови опаковки. Това е новаторско и съм много щастлив, че ние и нашите партньори можем да зададем стандарта отново.-

-

предишен: Метод за извличан...

Следващия: Ролята на вакуумн...