• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Новини

Ролята на вакуумната торбичка
Време за освобождаване: 2022-08-10 14:54:14  Хитове: 12

Ролята на вакуумната торбичка


vacuum торбичка is за разделяне на храната и кислорода в торбичката за опаковане чрез вакуумна помпа, за да се предотврати храната във вакуумната торбичка от торбичката от торбичката от вакуумната торбичка от торбичката от торбичката от вакуумната торбичка от торбичката от торбичката от вакуумната торбичка от торбичката се окислява и влошава.

1. Основната функция на вакуумната торбичка е да премахне кислорода, да инхибира растежа и възпроизвеждането на микроорганизми и да помогне за избягване на бърза ерозия и влошаване на храната

2. Храната е опакована във вакуумна торбичка, която може да премахне въздуха в торбичката за опаковане, да образува подобен вакуум и да забави скоростта на влошаване на храната.

3. Използването на вакуумни торбички за опаковане на храни може да използва опаковъчни материали с отлични бариерни свойства и отлична въздушна стегнатост, което може ефективно да избегне комуникацията между храната в торбичката за опаковане и външния свят, а не само да предотврати загубата на влагата на храната, загубата на аромат и Бързо влошаване и избягвайте вторичното замърсяване.

4. Газът във вакуумната торбичка е почти изцяло извлечен, скъсявайки разстоянието, ускорявайки топлопредаването, скъсявайки времето за стерилизация, подобрява ефективността на стерилизацията и предотвратява проблема с счупването на торбичката, причинена от свиване на газ поради топлинна стерилизация.

5. Много храни, които лесно се окисляват, се опаковат във вакуумни торбички, за да се предотврати окисляването и ароматизирането на мастни киселини, намалявайки протеини и хранителни пигменти от окисляване и оцветяване. За да се запази цветът, аромата, вкуса и хранителното съдържание на храната.

g.jpg

предишен: Рециклирането на ...

Следващия: Композитната опак...